29. huhtikuuta 2013

Kahdet kalsarit ja kuusi t-paitaa


Ne saa mahtumaan tällaiseen pieneen mattoon. Aika kätevää, eikö?

 Kuteita on työlästä leikata, mutta virkkaaminen sujuu joutuisasti. Silloin kun virkkausinnostus yllättää, eikä ole valmista kudetta, tällainen käy hätävarasta. Tämä matto pääsi vessan lattialle. Maton kuvio ei vaan kunnolla näy, kun kudetta on käytetty sen mukaan, kuin sitä on ollut.


Ompelukoneen paininjalan alta on tullut essuja. Nämä odottelee silitystä vielä, mutta muuten valmiita. Ehkä joku pieni poika on innoissaan saadessaan tällaisen.

Aurinkoiset ilmat kuluu pihatöissä. Pari marjapensasta on saanut harvennusleikkauksen ja etelän penkkiä olen putsannut kuivuneista perennan varsista. Krookuksia pukkaa maasta ihan mukavasti. Ne vaan on aika pieniä. Pitäisi varmaan nostaa ylös ja jakaa niitä.

Pihakierrokset piristävät. Aina on jotain uutta nähtävää.

Mukavaa vappua toivotellen!

7 kommenttia:

 1. Jaa, onkohan minullakin jossakin noita krookuksia, en ole joutanut katsomaan. Jos huomenna paistaa, menen perkaamaan vattumaata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisin kävi suunnitelmillesi, lunta tuli taivaan täydeltä!

   Poista
 2. Eipä ole tullut mieleenkään, että silppuisi vanhat vaatteet virkuukuteiksi, hauska idea!
  Oikein hauskaa vappua!

  Selailin eri blogien suosikkeja ja eksyin tänne sinun blogiisi :)

  VastaaPoista
 3. On se mukavaa aikaa kunvoi nauttia kaikesta pihalla touhuamisesta, varsinkin kun alkaisi ilmat vähän lämpenemään. Täällä on aiakin ollut vielä niin kylmää että lapsetkin ovat toppahanskoissaan ulkona vielä.

  VastaaPoista
 4. Vastaan tähän uudestaan, se sinun uusi postauksesi ei aukea, vaan siitä tytön kuvasta pääsee tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen ei oikeastaan pidäkään aueta, koska kirjoitin vahingossa kotiblogin päivityksen tänne julkisen blogin puolelle ja poistin sen, kun huomasin vahingon tapahtuneen. Kuva vain jäi sinne kummittelemaan.

   Poista

Kiva kun kommentoit :)