21. huhtikuuta 2013


Tämä eka kuva ei nyt oikein kuulu näiden kuvien joukkoon, mutta piti vielä esitellä, miten kivat lakanat löysin Ikealta. Ei ollut harvinta kangasta, mitä sieltä löytyi vaan ihan napakkaa puuvillaa. Eikä silti maksanut kuin n.25 euroa yhteensä. Ja hyvä niissä oli nukkuakin, niin ettei olisi aamulla malttanut nousta.


Mutta asiaan:
 Mikä ihanuus onkaan kun lumet ovat sulaneet ja piha alkanut kuivua. Terassille täytyi kaupasta napata mukaan orvokkiamppeli. Ihan vain siksi, että jossain jo kukkisi jokin! Yöksi tuon sen vielä sisään, etten palelluttaisi heti. Olis kiva, jos kaikenlaisia erilaisia amppeleita tulis hommattua kesän aikana lisääkin terassia rehevöittämään :) Tulevalle kesälle ei ole tiedossa mitään pitkää reissuakaan, joten kukilla pysyy kastelija kotona. Väri-ihmisenä lumien sulaminen on jonkinlaista terapiaa. Ulkoa löytyy kaikenlaista pientä ihmeteltävää. Ja kunpa lapset ei ehtis talloa noita syksyn sipulikukkaistutuksia enempää. Poika nimittäin tänään näytti konttaavan penkin päällä ja minä heti oven raossa huutamassa häntä pois sieltä. Sitten piti käydä tarkistamassa ettei tullu vahinkoja :) Onneksi ei ollut vielä päätään nostanut kuin yksi varren alku, joka oli jäänyt konttausreitiltä syrjään.

 Nauttikaa ihmiset ilmoista ja luonnon ihmeistä!

2 kommenttia:

  1. Sinähän olet löytänyt viheriää vaikka mistä!

    VastaaPoista
  2. No näin me ihmiset tehdään!! Mahtavaa, kevään tähän astisista lämpöisin päivä. IV-koneessakin luki tänään ekaa kertaa tälle keväälle "kesäviilennys" <3

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)