20. elokuuta 2014

Storforsen

Pieni irtiotto arjesta. Suuntasimme miehen kanssa muutama viikko sitten Kukkolankoskien kautta Ruotsiin ja siellä päätepysäkkinä oli Euroopan suurin koski, Storforsen. Viikonloppuun tuli aika paljon ajelua, mutta nyt on yksi uusi paikka taas nähtynä. Kannatti käydä :)

 Illan hämyssä kävimme vielä katsomassa Luulajan vanhaa kaupunkia. Monta somaa pientä punaista mökkiä siellä nökötti.

Nyt kiireesti nukkumaan. Elämä on nyt täyttä työssäkäynnin myötä. Mutta blogi päivittyy hiljakseen.

Mukavaa syksyä!

8 kommenttia:

 1. Olipas idyllisen näköisiä pikku(?) mökkejä ja kauniita maisemia :) Mihin oot mennyt töihin? Ootko tykännyt? Laitahan postausta kunhan kerkeet/jaksat; niitä on kiva lukea ja katsoa :) Mukavaa syksyä sinullekin ja voimia uudenlaisiin arjen kuvioihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vastailen sinulle ihan yksityisviestinä :)

   Poista
 2. Tuola pitää mennä kyllä joskus itekin käymään. Hienolta näyttää. Mistä menitte yli? Haaparannasta? Kuin pitkästi ruotsin puolella ajoa? t. Meekku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaparannasta mentiin yli. Meiltä tuli matkaa sinne n.400 kilsaa, joten oiskohan se n.250 kilsaa Ruotsin puolta ajettuna. Semmonen paikka kyllä, jossa kannattaa käydä, mutta pari pätkää oli tosi huonokuntoista tietyö tietä. Sai pelätä, että puhkeaa rengas!

   Poista
 3. Voi tuosta koskesta ei tiedettykään kun siellä päin pyörittiin joku vuosi sitten. Luulajan vanha kaupunki kyllä ihasteltiin läpi kotaisin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen käymään jos olette uudelleen sielläpäin reissunpäällä :)

   Poista
 4. Onpas hienoja maisemia tosiaan. Kukkolankoskella olen joskus lapsena käynyt. Olisipa mukava käydä uudestaan. Täytyy panna korvantaakse tämä.

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)