18. huhtikuuta 2013

Ruotsinmaalla

Lauantaina pääsin ystävän kans kahdestaan Haaparannan reissulle ja kohteena oli, yllätys yllätys - Ikea. Toki kävimme myös Candy Worldissä hamstraamassa makeisia ja kotiin jääneille tuliaisia, mutta niitä ei oikein enää voi esitellä :)


 Nämä lamput sain puolet halvemmalla kuin jos olisin Ellokselta tilannut. Noissa ei ole sitä vanhemman näköistä pintaa, mikä on tiskauslampussa, mutta sopii silti sen kanssa yhteen. Aiemmin olin miettinyt mustia lamppuja, mutta olen huomannut, että niistä näkyy pöly paljon herkemmin. Joten tällaiselle laiskalle pölyjen pyyhkijälle ei ehkä sellaisia kannata ajatella. Nyt näkee lukea lehteä molemmissa päissä illallakin.


 Eteinen sai jämäkämmän korin, kuin se kuteista virkattu. Sen reunat tahto aina valahtaa alas. En tiedä oliko syy viskoosikuteessa vai virkkaajassa... Loput pussimausteet pääsi näihin edullisiin ja kivoihin purkkeihin. Nimet ja kuvat tulostin tarrapaperille ja liimailin kylkeen. Verstaalle jäänyt puulokerikko oli näille liian kapea, mutta enköhän viel jonku astian näille keksi.


 Kesää ja kukkapenkistä nousevia kukkia ajatellen halusin uuden maljakon. Toistaiseksi se saa toimittaa vielä lyhdyn virkaa, mutta toivotaan että kukkiakin saadan pian! Lumet on viikossa huvenneet lähes olemattomiin ja kunhan vähän vielä kuivaa ja maa sulaa - pihatyöt odottavat!

Jotain muutakin lähti matkaan, mutta niitä en ole saanut vielä paikoilleen. Kaikki ripustustyöt kun ilmaantuu seinille niin hitaanlaisesti :)

Entisöintipiirin kahvitukseen halusin kokeilla kuppikakkuja. Pohjan ohje oli vain pieni pettymys, mutta kivan näköisiä niistä tuli. Ja täytekin oli ihan syötävää. Laitoin siihen vatkattua vanillaa, sitruunamehua ja vaniljakreemijauhetta.


 Muistelin kellariin raksa-aikana säilötyn pullon ja sieltähän se ilokseni löytyi. Hieman hankala oli saada se sisältä puhtaaksi, eikä aivan lähtenytkään, mutta nyt se koristaa olohuonetta. Onko tämä vanha apteekin pullo vai missä tällaisia käytettiin?
Pikkuisen shortsihaalarit valmistuivat, vaikka isot ne taitaa alkuun olla. Pienin koko kun oli 60/68cm. Aika leveä on tuo vaippaosa, mutta käytössä sen vasta näkee, että näyttääkö liian isolta. Lankaa jäi reilusti yli ja nyt puikoissa yrittää valmistua pikkuinen lakki..

Alle puetaan jotain retron väristä ehkä keltaista tai oranssia. Tällä kertaa valitsin äitiyspakkauksen ja muistaakseni siinä tulee jotain kivan keltaista.

Mukavia ulkoiluilmoja!

9 kommenttia:

 1. Tosimummon blogin kautta tänne tupsahdin:-). Erittäin kivoja nuo maustepurkit tarroineen. Tuollaista tarrapaperia pitää kyllä jostain hankkia ja kokeilla tulostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärkkäiseltä itse joskus ostin, mutta varmasti ainakin suomalaiset kirjakaupat myyvät.

   Poista
 2. Nyt kun sopivasti kahvihammasta kolottaa, toivoisin olevani entisöintipiiriläinen ja saavani tuollaisen kuppikaakun kahvin kaveriksi.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulis hiukka hintaa lähtä tänne asti kuppikakkua syömään ;)

   Poista
 3. Tuo vanha pullo on aivan mahtava! Ja uudet ostokset kotiin piristävät mieltä!

  VastaaPoista
 4. Nyyh, nyt multa jäi herkut syömättä, kun kaikki tuolit on valmiina!! Pahus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi:( Joskus jotain haittaakin siitä kun on niin nopea :)

   Poista
 5. Näyttääpä hyvältä nuo cupcakes, mulla kiinnittyy huomio heti kaikkeen syötävään ;) Ja nuo vauvan haalarit on aivan suloset!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)