14. maaliskuuta 2013


Ulkona paukkuvat vain pakkaset, eikä ne houkuttele tätä sisähiirtä ulkoilemaan. Viime päivinä olemme saaneet muutamia vieraita ja sehän on oiva syy kokeilla taas uusia reseptejä. Hellapoliisin herkkuleivonnaisista kokeiluun pääsi kaksi.

 Tästä piti tulla marenkirulla, mutta sain marenkilevyni tarttumaan lahjakkaasti leivinpaperiin kiinni, joten ei tullutkaan ihan sitä mitä piti. Leivoin sen päälle vielä tavallisen kääretorttupohjan. Väliin tuli vispikermaa ja pakastemustikoita, sitten vain rullalle koko komeus.

Hyvää oli :)


 Toinen kokeilu oli jouluiset kaurakeksit. Mutta sen jouluisen osan, eli piparkakkumausteen jätin pois. Joten tulikin keväiset kaurakeksit :)


Herkut on popsittu, jospa sitä sillä energialla sais aikaan myös jotain käsityörintamalla :)

Näihin en laittanut ohjeita, kun olen miettinyt sitä, mikä on luvallista. Onko luvallista ottaa kirjoista ohjeita ja laittaa blogiin, jos mainitsee ohjeen alkuperän? Mitä luulette?

4 kommenttia:

 1. Kivan näkösiä leipomuksia! :) Ite en oo tullu ajatelleeksi tuota, että mikä on luvallista.. Ainaki ite jos otan jostain kirjasta ohjeen niin kerron että mistä se on peräisin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaan nyt, että olenhan kyllä itekki laittanu noita runoja tuohon sivuun. Alle laitan tietenkin aina kirjoittajan nimen. Mutta en tiiä, mikä on virallinen kanta.

   Poista
 2. Ai että tuo rullatorttu mahtais olla namia.. <3

  VastaaPoista
 3. Herkullisia varmasti, tuo kääretorttusysteemi pitää laittaa korvan taakse :)
  En ole minäkään ikinä miettinyt, että saako laittaa nettiin. Luulisi, että saisi, jos tosiaan mainitsee lähteen nimen?

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)