7. maaliskuuta 2013

Romun kerääjät

Miksi on sellaisia paikkoja, mihin rojua kertyy? Oisko pitäny tarkemmin miettiä taloa suunnitellessa, ettei sellaisia synny? Varsinkin toinen puolisko on hyvin ahkera keräämään rojua lieskarin päälle.
Vaan onneksi yhä tiheämmin taivaalla mollottava aurinko saa aikaan hetkellisiä tarmonpuuskia. Rojuille tuli lähtö ja nyt on nimenomaan kielto lisätä sinne yhtään mitään. Aika kummallisia tavaroita sinne oli eksynytkin. Tilalle laitoin pari harkittua juttua :) Toistaiseksi kielto on ainakin toiminut :)


Meidän korkeudella vietetään hiihtolomaa. Lapset on rakentaneet (lue: kaivaneet) hiekkalaatikon kohdalle lumimajan. Lumen alta paljastui hiekkaleluja ja hiekkaakin on saatu jonkin verran irti. Sisäistä kesän kaipuuta heilläkin? Eilen pyrytti melko lahjakkaasti tuota valkoista lisää, mutta kovasti yritän ajatella, että kyllä se siitä sulaa!

Aurinkoisia kevätpäiviä toivotellen!

1 kommentti:

  1. Minä taidan olla se joka kerää kaikenlaisen pikkutavaran talven mittaan jonkun päälle. Sitten joskus jossain puuskassa päätän, että ainakin kymmenen tavaraa on vietävä omille paikoilleen.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)