28. maaliskuuta 2013

Liian valoisaa

Älkää ymmärtäkö väärin. On tosiaanki ihanaa, kun valo on täällä taas! Mutta se ei ole laisinkaan ihanaa, että nuorimmainen herää puoli seitsämältä - seitsämältä joka aamu juuri samasta syystä. Tästä sisuuntuneena laitoin heti verhot tilaukseen meidän kamariin. No, olihan se ehkä aikakin 2,5 tässä talossa asutun vuoden jälkeen.


 Ihan toivottua vaikutusta nukkumisen suhteen verhoilla ei ollut. Nuorimmainen on kyllä muutamana aamuna nukkunu jopa puoli kahdeksaan, mutta herännyt myös väliin ennen seitsämää. Eihän nuo mitkään pimennysverhot oo, mutta kyllä ne vähentää sitä valoa, mikä vielä sälekaihtimien raosta huoneeseen tulee.

Minua makuuhuoneen muutos on kuitenkin piristänyt. Nythän se vasta alkaa näyttää huoneelta kunnolla, kun siel on verhot! Ja tykkään noista :)

Samassa Elloksen tilauksessa meille kotiutui uusi lamppu keittiöön. Tuo on nimeltään astioidenlaittolamppu. Mutta tuopa se yksin illalla päällä ollessaan keittiöön mukavan tunnelman myöskin.


Tällaista vähän tehdasmaista rosoista tyyliä haluaisin myös keittiönpöydän päälle. Siihen kun voisi ripustaa kaksikin lamppua sellaista suurempaa pyöreäkupuista. Mutta kun en ole vielä raaskinut tilata. Entinen joutaisi sitten vaikka kirjasto/työhuoneeseen. Tai odottamaan yläkerran valmistumista.

Lapset maalailee juuri kananmunia ja paperille taideteoksia. Niitä näytille ensi kerralla :)


4 kommenttia:

 1. Astioidenlaittolamppu? Kiva nimi lampulle, ja kiva on lamppukin. En vain lakkaa ihmettelemästä, kuinka teillä on siistiä vaikka pientä porukkaa asuu talossa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä ookkaan, siistiä siis, kuin siivouspäivänä hetken. Mutta kuvat ottaa mieluummin niin, että vähän siistii enimpiä romuja pois :) Vaikka tykkään kyllä siisteydestä. Mutta ehkä pitäis joskus laittaa todenmukaisempia kuvia, niinkuin luin yhdestä blogista, että oli sellainen haaste. Keittiötä olen nykyään oppinut siistimään useammin. Mutta olohuoneen lattialla lasten lelut saa olla levällään, kun siihen ne leviää hetken päästä kumminkin. Osaavat lapset ne kuitenkin tarvittaessa kerätä itsekin, varsinkin jos on joku pieni kannustin :)

   Poista
 2. Samaa valaisinta olen katsellut joskus minäkin. Siellähän on tosi kaunis tehdastyylinen kaksoisvalaisin keittiön pöydän päälle samaa tyyliä kuin tuo.. arvaa kuka on katsellut sitä myös...

  VastaaPoista
 3. Se katseleminen kun ei onneksi maksa :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)