30. maaliskuuta 2013

Haaste

Kukaan ei ole haastanut minua, mutta otin tämän aivan omaksi huvikseni blogista nimeltä kotipalapeli.

”Taannoin blogimaailmassa kiersi Naked Truth-haaste, jossa oli tarkoitus paljastaa omat kasvot meikittömänä. Jokainen sisustusbloggaaja tietää, että todellisuus ja arki eivät ole aina sitä, mitä sisustuskuvissa näkyy. Sisustuskuvia otettaessa siivotaan ja puunataan tai vähintäänkin rajataan pahimmat sotkut ja kaaokset tieltä pois, jotta kuvat olisivat inspiroivimpia ja nätimpiä. Nyt on aika kokeilla jotain muuta. Haastankin sisustusbloggaajat raottamaan realismin verhoa ja kuvaamaan kotiaan juuri silloin, kun koti on kaikkea muuta kuin kuvauskunnossa.” - White & Fresh

Sotkut ei oo kyllä pahimmasta päästä, mutta sellaisia kuin sillä hetkellä sattui olemaan. Tässä siis sitä totuutta, aina ei oo niin siistiä miltä näyttää, mutta toisinaan onneksi myös sitäkin :)

Haastan kaikki, jotka uskaltautuvat, ottamaan tämän haasteen ja esittelemään omaa kotia ei niin kuvauksellisessa kunnossa :)

3 kommenttia:

  1. Siistille näyttää :) Meillä on kaikki vielä hujan hajan kattokatastoofin jäljiltä -ja saa ollakkin siihen asti, että saan kipsin pois jalasta ja rempan jollekkin mallille, huoks... ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)