3. helmikuuta 2013

Uusi ilme

Tästä on jo muutama viikko kun sain sen maalausinnostuksen ja laitoin miehen asialle paikalliseen rautakauppaan tarvikkeita hakemaan. Ruokailutila sai nyt uuden ilmeen:

 Seinän uusi väri on tuollainen turkoosiin vivahtava minttu. Ja tykkään uudesta seinästä! Tuntuu, että se tuo jotenkin paljon raikkaamman, valoisamman ilmeen. Jospa ne keittiöhommatkin sujuu sit paremmin :) Saarekkeen päällä nököttää myös paperiteline, joka oli ennen puunvärinen, mutta sai päälleen ihan vain kaappiin jäänyttä seinämaalia. Nyt sopii sekin paremmin köökkiin.

 Verhoiksi haaveilen sellaisia yhtiä mustavalkoisia, mutta nuokin kyllä käy.


Kevätmieli on vallannu mut muutenki. Olohuoneeseen lyhensin yhdessä entisessä vuokra-asunnossa olleet verhot. Ne kelpaa taas kun ovat kaapissa maannet useamman vuoden. Ja järjestystähän pitää silloin tällöin vaihtaa...

12 kommenttia:

 1. Vau mikä väri!! Saa kyllä keväistä mietä jo kuvaa katsomalla! :)

  VastaaPoista
 2. On tosiaan raikas seinan väri! Ja muutenkin teillä on niin siistiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanalla siistiä mahtaa olla pari eri tarkoitusta. Mutta jos tarkoittaa puhdasta, niin sitä ei kovin usein ole. Tai ainakin lasten lelut on lähes aina levällään, mutta siinähän se elämisen jälki näkyy. Mieluummin otan kuvia blogiin kuitenkin silloin, kun on vähän siistitty :)

   Poista
 3. Kyllä se uusi maali kummasti aina piristää! :)

  Paljonko teillä on tuo pöydän pituus pöydänjalkojen sisäpuolella, kun mahtuu neljä tuolia? Ollaan mietitty sitä pöydän teettämistä, mutta tämän pikkutalon keittiö on sen verran vaaimattoman kokoinen, että tiukille menee, saako tänne tehtyä rittävän isoa pöytää kahdeksalle tuolille..

  VastaaPoista
 4. Näin äkkiseltään mittanauhalla mitattuna sain 201cm jalkojen sisäpuolisen pituuden. (ei minun vaan pöydän) ;) Koko pöydän pituus on se 220cm. Käyttö on osoittanu, että sais olla viel vähän enempiki tuoleilla tilaa. Ainaki meillä asuu sellasia tyyppejä, jotka ei osaa pitää jalkoja suoraan eteenpäin vaan ne pidetään penkkien sivuilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset mittauksesta! Romuritarilla tuumasivat että olis hyvä jättää tuolille tilaa 54cm, eli yhteensä 216cm, mutta tuolla mitalla suunnittelemastamme pöydästä tulisi 253cm pitkä, ja se taas ei mahdu nykyiseen kyökkiin millään. Menis liian ahtaaksi. Toisaalta ei pienempääkään viitsit teettää, ettei ole heti valmiiksi jo liian pieni.

   Poista
 5. Voi että onkin raikasta ja piristävää ja kodikasta siellä teillä nyt! Tuo seinä on hienon värinen. Hei, jossain näin että just tuolla värillä oli maalattu säilyketölkkejä, ja ne oli eka siis rutisteltu vähän mutturoille. Sit niissä kasvoi jotain. Oli tosi kivan näköisiä. Tuonne keittiöön teille sopis sellaset, seinän väriset törpöt.=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm... rupeatko askarteleen sellaiset mulle? :) En vaan tiedä mihin ne sinne laittaisin. Mutta se kakkulautanen on ainakin samaa väriä, laitan kuvaa ku muistan.

   Poista
 6. On kyllä kieltämättä kiva tuo seinän väri ja passaa oikein vallan mainiosti tuonne! Minä sen oon nähnykki jo livenäki ;)

  VastaaPoista
 7. Kun Laura oli nähnyt seinän värisiä säilyketölkkejä, minäpä pistän paremmaksi: näin täsmälleen tuon värisen nahkasohvan :P Se ois jo aika leuhka.

  Ihana väri kaiken kaikkiaan, ja ihana lämmin valaistus olkkarissa. Kodikasta :)

  VastaaPoista
 8. Hei, tarkoituksenamme on maalata mieheni kanssa uuden asuntomme seinät tuollaisella mintun sävyllä. Seinäsi oli niin hyvän sävyinen että et sattuis muistaa maalin sävyä?😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Sävy on capri ja värikoodi Y370. Maalasimme Nätti remonttimaalilla, mutta senhän saa sävytettyä muihinkin maaleihin.

   Poista

Kiva kun kommentoit :)