14. helmikuuta 2013

tähtiä ja autoja

Jofotexin kankaat on tuossa venyny ja vanunu. Pari sain käytettyä ja viimeinen viel odottelee leikkomista. Esikolle tuli housut tähtivelourista.

Edestä:
Anteeksi, mutta pientä niskajumppaa joudutte taas harrastamaan. Tämä kone ei suostu kääntämään kuvaa, joten siksipä näin.


 Takaa:


 Yläosasta löytyi vaakakuvakin. Kaava on Ottobrestä ja koko 134cm. Vähän jäi kangas mitasta uupumaan, kun neitihän on ehtinyt kankaan tilauksen jälkeen kasvaa. Olin ottanut sitä näköjään aika naftisti. Loppuosa tuli sitten resorista. Taskut on kiinnitetty jollain ompelukoneen taso-ommelta muistuttavalla ompeleella. Olishan se tietenkin paremmin näkynyt mustalla langalla.


Autokankaan olin ajatellut t-paitaa varten, mutta siitä taas tuli juuri sopivasti pitkähihainen. Tällä hetkellä niille on enempi tarvetta ja poikakin halusi sen mieluummin pitkillä hihoilla. Kangas oli mukavaa ommeltavaa, sopivan napakkaa trikoota. Kaava taas Ottobrestä ja koko näkyykin kuvasta. Merkki piti jälkeenpäin ommella, kun enhän ikinä muista niiden olemassaoloa.


Resori olis ollu käytännöllisempi hihoihin juuri tästä syystä, mutta reilut hihat vain sitten käännettiin ja mieluinen paita on ollut käytössä. Tää meidän ukkeli kun niin pitää kaikista autoista!

1 kommentti:

  1. Kivan näköisiä vaatteita. Lapsille on kiva ommella. Hyvää ystävänpäivää.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)