18. tammikuuta 2013

Uusia reseptejä

Sain vanhemmilta joululahjaksi Hellapoliisin herkkuleivonnaiset kirjan. Tämä leipoja on ollut kai jollain kaamostauolla siitäkin hommasta, mutta nyt on ensimmäinen resepti testattu. Epäilin vähän, onkohan ohje niin herkullinen, kuin siinä lupaillaan. Ja edellisestä raparperipiirakasta "viisastuneena", en laittanu raparperia kovin paljoa. No, sitä tuli vähän liiankin varovaisesti laitettua, mutta muuten kyllä piirakka oli oikein hyvää.

Yleensä mulle käy kyllä niin, että jos saan jotain kirjoja, suurin osa ohjeista jää kokeilematta. Tulee tehtyä sitä tuttua ja tavallista. Mutta toivotaan että tätä kirjaa tulee avattua monta kertaa ja aina eri ohjeen kohdalta.

3 kommenttia:

  1. Heh, kun jäin eläkkeelle, innostuin ruoan laitosta ja ostin keittokirjoja ja ajattelin, että teen jokaista. No, muutaman tein, joku oli hyvää ja joku tosi pahaa. Nyt olen nakannut kirjat roskikseen!!

    VastaaPoista
  2. Itekki sain tuon saman kirjan joululahjaksi, enkä ole vielä ehtinyt testaamaan! Kiva että oot jo kokeillu =)

    VastaaPoista
  3. Täällä kans yks, jolla kirja myös nyt.=) Kuolannu oon ohjeita, mutta saapa nähdä milloin toteutus. Yleensä niin, et ennen jotai juhlia kokeilee jotai, onnistuisko tuo, ja jos onnistuu ja hyvää, nii sit sitä voi juhliin laittaa.=)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)