6. helmikuuta 2013

Suklaaboston





 Uusimman Yhteishyvän ruokaliitteessä oli niin houkutteleva ohje, että sitä oli pakko kokeilla. Suklaaboston oli ihan nimensä veroinen herkku. Mies meinasi, että suklaata oli liikaa, mutta minuun, suklaanystävään, se puri. Sekä lapset olivat otettuja.

Kuvaan pääsi myös aiemmin mainostamani kakkuvati. Tuo on minusta tosi herttainen. Sekä teekupit, joita toivoin synttärilahjaksi ja yllätys yllätys sainkin :) Noista kelpaa hörppiä. Ihan Cittarista löytyy ja alulautaset on Halpa hallin halpoja sellaisia. Entisiä teekuppeja oli kolmea eri sorttia ja ne sai alennuksen arkikupeiksi. Noista tarjotaan sitten vieraille :)



 Ihan noin seesteiseltä meillä ei oo tänään näyttäny, vaan ennemminkin tältä:

Hip hei hulinaa!

6 kommenttia:

  1. Oi ku heeeno tuo kakkuvati!! Just niin passeli tuohon tein keittiöön. Ei ku muuta saman väristä kans keittiöön.=) Hei, osaat kyl iteki tehdä ne purkit jos sulla jäi ylim. maalia seinän maalauksesta. Ostat vaik persikkasäilyketölkkejä, paperietiketit pois, puristat mutturalle, maalaat, pistät törppöön multaa ja vaik herneitä ja kastelet. Herneen versot ois varmasti kivat. Siihen keittiön välitilan tasolle, vai mikä se nyt on, siihen purkit komeileen. Tulis kiva.=) Ja noi teekupit kans oikeen kivat! Sekä myöhästyneet synttärionnittelut!!!!!!!!!! =) enpä muistanu oikiana päivänä.

    VastaaPoista
  2. oiii, tuota kakkua kuolaan kieli pitkällä! Ja kakkuvatikin passaa oikein hyvin! =) En muista onnittelinko itsekään, joten myöhästynyttä synttäriä!

    VastaaPoista
  3. No joo, ihan normaalin näköistä!! Hienot kupit, oliko ne Arabian?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole Arabian vaan Martinexin valmistamia muistaaksein. Varmaan jotain cittarin omaa mallistoa. Maksoivat n.5e/kuppi.

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Nam, suklaaboston kuulostaa herkulliselle! Täytyypä kaivaa yhteishyvä esille :) Kakkuvati on kaunis...
    Suloista sunnuntaita!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)