1. marraskuuta 2013

Kirpparilöytöjä


Siskon kanssa käytiin Pattijoen Löytö-tori -kirpparilla. Löydän sieltä aina lapsille jotain vaatetta, mutta nyt löysin vaatteiden lisäksi muutamia kivoja juttuja.


Tätä Marimekon vasikka-kangasta oli just sopivasti, että saan ommeltua siitä uudet verhokapat keittiöön.  
 Tämä keksipurkki oli niin suloinen että pääsi matkaan. Olis kivan näköinen tuossa tumman tason päälläkin, mutta en viiti kovin kerätä pöydälle rompetta, että on tilaa työskennellä. Se pääsi muiden purkkien joukkoon keittiön kaappien päälle. Niitä on kertynyt jo ihan mukava rivi.


 Ja nämä glögilasitkin kovasti halus mukaan. Vaikka, meillä juodaan glögiä korkeintaan purkki vuodessa. Mutta voihan niistä juua muutakin. Ja tuo pikku kermakko oli aika ihastuttava. Katoin jo kirpparilla, että se on maalattu. Mutta en sen kummemmin aatellu, kun työnsin sen pesukoneeseen. No, siitähän oli tullut koneessa osittain kirkas. Että nyt se vasta persoonalliselta näyttääkin.Hyvistä löydöistä tulee aina iloiseksi!Vilautetaanpa vähän senkin nykykuntoa. Maalia oon poistanu siitä kuumailmapuhaltimen avulla, siklillä sekä puukolla rapaten. Niittejä olen poistanut sekä nauloja. Ja tältä se näyttää nyt:

Ja rappaaminen jatkuu :)

10 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä! Erityisesti keksipurkki mun mieleen =)

  VastaaPoista
 2. Katselin purnukoita kaapin päällä, eikä mulla ollut kuin yksi samanlainen, se maripurkki. Rappaaminen jatkuu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan siellä on kaksikin maripurkkia, laitimmainen ei vaan näy kunnolla :)

   Poista
 3. Kivoja löytöjä olet tehnyt :) Asutaankohan me kuin lähekkäin :D Tsemppiä rappaamiseen, itse ostin nyt eka kerran maalinpoistoainetta ja ajattelin kokeilla pariin tuoliin sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa on entisöintipiirissä käyttänyt myös maalinpoistoainetta. Hyvin sillä tuntuu lähtevän, mutta haisee hirveän pahalle. Mahdetaan ehkä asua samaa kuntaa :) Ainakin olen joen alajuoksulla ollut näkevinäni teidän talon näköisen talon, jos siinä ei ole kuisti tielle päin :)

   Poista
  2. Joo, uskosin, että haju ei tosiaan ole miellyttävä tuollaisissa tököteissä. Alajuoksullapa hyvinkin asutaan, joki menee aika lähellä :) Varmasti oletkin sitten nähnyt meidän talon, on ihan tien vieressä, tosin puut onneksi rajoittavat tielle näkyvyyttä...!

   Poista
  3. Välimatkaa taitaa sitten tulla n.30 kilsaa. Me ei asuta ihan joen vieressä (pienemmän kylläkin), mutta oikealle joelle tulee n.2, 5 kilsaa :)

   Poista

Kiva kun kommentoit :)