20. marraskuuta 2013

Nyt ei ole ompelukone laulanut, enkä minäkään. Viikonlopun jäljiltä vielä vähän angiinaa parantelen. Ja nyt ensimmäinen lapsista aloitti sairastamisen. Ennen tautia viime viikolla kävin vähän pihalla kuvailemassa iltapäivän hämärässä.

Moni jo kaipailee lunta. Mutta minua ei oo lumettomuus haitannu. Tuntuu, että talvi on lyhyempi kun lumi tulee myöhään. Viime keväänä tosin se sulikin myöhään, mikä sai tällaisen kevätfiilistelijän hiukan kärsimättömäksi. No, kivaa se on minustakin, jos jouluna olis vähän edes lunta. Mutta tulee se joulu ilman luntakin, kait.

Mukavata joulunodotusta!

9 kommenttia:

 1. ihania kuvia! mikä on tämä keltainen suloinen vanha talo ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen talo kuuluu meidän pihapiiriin (rakennettu vuonna 1929). Asuimme siinä kaksi vuotta kun rakensimme tätä uutta taloa. Oma viehätyksensä siinä oli, mutta onhan uudessa vähän helpompaa :)

   Poista
 2. Kukkapenkin kivireunus näyttää tutulle, niitä kun löytyy meidänkin pihalta. :) Ei vaan kasva yhtä siististi nurmi ympärillä... *huoh*

  Minä en kans ole pahemmin koskaan kaipaillu lunta ja pakkasta, mutta tänä syksynä kun tuo musta mutavelli valtaa koko talon ja kaikkialla on ihan uskomattoman sotkuista tämän keskeneräisen pihan takia, niin jopa minäkin olen pikkuhiljaa alkanut toivoa lunta ja ennen kaikkea kunnon pakkasia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tulikin viime yön aikana lunta, saa nähdä onko pysyvää sorttia. Ei se mutakaan kivaa kyl oo. Eiköhän se teilläkin ensi kesänä jo nurmi kasva, toivotaan niin! Äsken just kaupassa kävin, niin onhan se heti työlästä kun piti auto putsata lumesta ja oispa heti pihalla kolahommia kovasti ja portaiden lakaisua. Vaikka toisaalta tuohan se joulutunnelmaa ja valoisuutta.

   Poista
 3. Kivoja kuvia! Pikaista paranemista sinne, että pääsette nauttimaan lumesta tekin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, itse olen paremmassa kunnossa, mutta osa lapsista viel sairaana.

  VastaaPoista
 5. Komeita kuvia. Mikä on tuo keltainen talo? Ei kuitenkaan teidän koti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli meidän koti silloin kun muutettiin tähän vanhalle tilalle. Eli kaks vuotta siinä asuttiin kun rakennettiin uutta taloa viereen. :) Toimii nyt lähinnä varastona.

   Poista
  2. Voi näyttää kuvassa isoltakin, mutta neliöitä siinä on n.48.

   Poista

Kiva kun kommentoit :)