24. lokakuuta 2013


Mulle tuli joulu vähän etuajassa. Hommattiin se ompelukone Oulun käsityömessuilta, mistä olen haaveillu. Nyt on lysti ommella! Kirjontajuttuja oon kokeillu ja nyt on teon alla siskon vauvalle kastemekko. Vielä loppusilaukset ja se on valmis!
Kirjontakehys ei oo kuvassa koneessa paikoillaan, mutta laitoin vain noita kokeilutilkkuja tuohon esille.Mies sai syntymäpäivän kunniaksi tällaisen kakun kaapista löytyneistä värkeistä. Alla on ihan normaali mansikka-kermakakku ja päällä punainen marsipaani sekä elintarvikevärillä kirjoitettu teksti.


12 kommenttia:

 1. Noin hienojako voi koneella kirjailla. Kirjaillut olet myös kakun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuossa koneessa on valmiita kirjontakuvioita joita se tekee kehyksiin pingotetulle kankaalle napin painalluksesta. Itelle jää vain langan värin vaihtaminen ja langanpäiden siistiminen :) ja mukana tuli myös cd ja muistitikku, jolla oli kuvia. Ja jos ne ei riitä niin liikkeestä voi ostaa kortteja, joilla kuvioita on lisää. Mutta mulle nuo riittää pitkäksi aikaa!

   Poista
 2. Vau, onnea uudelle koneelle :) Hieno!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa surruuttelua joululahjalla!

  VastaaPoista
 4. Ois kiva nähä sit valmiista kastemekosta kuvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laitan kunhan saan vielä nauhat siihen kiinnitettyä.

   Poista
 5. Jaiks mikä kone! Mullaki on tarkotus hankkia ompelukone kuhan sopiva löytyy. Minkä merkkinen ja hintanen tää on. Kerrohan sit käyttökokemuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kone on Brother innov-is 955. Virosta hankittuna kone on 999e, olikohan se nettikkauppa sellanen ku direct123, mutta löytyy googlettamalla. Suomestakin saattaa oikein hyvällä tarjouksella päästä lähelle sitä. Lähtöhinta tais olla jotain 1500e. Sen mitä oon ehtiny ommella, niin olen tykännyt. Se vaan on vähän hankalaa, että suomenkieliset ohjeet on cd:llä, mut voihan niitä sit tulostella.

   Poista
 6. .. siis näyttää olevan brotherin mut mikä malli? :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)