8. elokuuta 2012

Kesäkuvia

Meillä on juhlittu kahdet synttärit heinäkuussa viikon välein.

 Nuorimmainen täytti vuoden. Ja keskimmäinen neljä vuotta. Hän toivoi Hello Kitty kakkua. Marsipaanista ja sokerimassasta sekä geelistä taiteilin tällaisen normaalin täytekakun päälle. Äkkiä katosi kakku parempiin suihin :)Kesätunnelmia pihalta:
 Tämä syreeni (pihasyreenikö?) on täydessä kukassa kesä-heinäkuun taitteessa. Tosi paljon oli taas kukkia ja tuoksu on huumaava! Tallin seinustalla on tällaista ruusua. Yritin googlettaa, mikä olisi. Kenties metsäruusu? Tämä kukkii normaalisti juhannuksen aikaan, mutta tänä kesänä myöhemmin. Toinen, mistä tykkään on punalehtiruusu. Pieni herkkä kukka ja ihanat soikeat kiulukat. Mikähän ottiäinen tämä? Tämä etelän penkki on aikas rikkaruohon valtaama, vaikka ei kuvassa kovin näy.Juhannusruusu on myös nätti kukkija.Tässä penkistäni nousevia ensimmäisiä vihreitä. Ne on nyt toki jo paljon pidempiä, kun mun kuvat seisoo aina kamerassa hetken aikaa. Kaikki on onneksi nyt lähteny kasvamaan, vaikka välillä näytti, että pari on kesälomareissun aikana kuivahtanu.Pionin alku
Kesälomareissulta, Rauman kirpparilta mukaan tarttui pari purkkia keittiön kaapin päälle.
Olen viimein saanut koottua nojatuolini! Nuo teipillä liimatut muovipussinpalat on suojana liimauksessa. Istuintyynyt puuttuu vielä. Laitan sitten parempia kuvia, kun tuoli on oikeasti valmis :)
Ulkona vihertää joka purnukassa. Keskellä on tytön eskarista saamia siemeniä. Belgialaiset olivat tuoneet niitä kouluvierailullaan. Kesäkukkia luultavasti ovat. Toivottavasti ei ainakaan mitään kovasti leviäviä monivuotisia, kun heittelin niitä myös kukkapenkkiin!Ruusupavutkin on hujahtaneet ja niistä pilkistää punaisia nuppuja. Jospa ehtivät kukkia vielä!Kuteista on taas syntyny matto. Loppusuoralla ollessa huomasin yhden aika oleellisen virheen. Ohjeessa luki: 2yhteen - ja minä oikein viisaana ajattelin, tarkemmin lukematta, että kaksi silmukkaa yhteen silmukkaan. Ja kun oliski pitäny kaksi silmukkaa virkata yhteen. Ääh! Ja minä niin inhoan purkamista. Enkä sitten purkanutkaan. Kyllähän se vähän kupruili, mutta on asettunut osaansa eteisen lattialle, kun sitä on kengillä vähän tallottu.
Mukavaa loppuviikkoa! Ja toivottavasti aurinkoista. (Täällä on kylmää ja sateista ollut ja takapihalla tulvii! Ehkä laitan siitä ensi postaukseen kuvan.)

4 kommenttia:

 1. Oi että on komea syreeni, kunpa kasvais joskus omallaki pihalla yhtä iso ja komeasti kukkiva! Yllättävän isolta näyttää tuo teidäön pikkumökki kokokuvassa, palasista on aina näyttäny paljon pienemmälle. Vaikka ei se iso taida olla siltikään, kun ajattelee koko perheen asumisen kannalta. =)

  VastaaPoista
 2. Yritin katella yhden ötökkäkirjan läpi ja etsiä sen kuoriaisen kuvaa, kun olen itsekin kuvannut sen. Mutta ei siinä kirjassa ollut. Hyvä, että tuoli valmistuu. Mitä sitten alat tekemään?

  VastaaPoista
 3. Tiina - Neliöitä mökissä on huimat 48,5m2 mutta se on sen verran hyvän mallinen, että vois luulla enemmäksikki.

  Tuulento - Mulla odottaa toinen samanlainen tuoli nätiksi laittamista :)

  VastaaPoista
 4. Punalehtiruusu on niin niin kaunis! Tuo toinen ruusu kans, en tiiä mikä se on. Ja tuolirojekti, mielenkiintoista nähdä mitä ihan valmiina, ku tuossaki näyttää jo hyvälle.=)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)