22. heinäkuuta 2012

Lomatunnelmiin

Vielä kuvien kautta palailen lomatunnelmiin. Jos se vaikka piristäisi, kun odottelen miestä välille jättänneen auton kanssa kotia...

Korkeasaaressa näimme kaikenkarvaisia ja karvattomiakin eläimiä ja öttiäisiä. Hieman harmittamaan jäi, että paviaanit kiersimme jotenkin vahingossa niin, että ne jäi näkemättä. Kapteeni koukku astui laivan ruoriin.Vierailimme Hämeen linnassa. Mielenkiintoista oli tutustua linnaan. Kaikenlainen vanha ja entisaika kiinnostaa.Turun linna oli vielä mielenkiintoisempi, isompi ja ehkä jännittävämpi. Lapset ainakin jännittivät, minkä nurkan takaa se 700-vuotias Turun linnan tonttu-ukko kurkistaa :)Linnapihakin oli ihana, täynnänsä vanhoja vanhoja suuria puita.
Raumalla lapset pääsivät keskuspuistoon.
Tutustuimme myös vanhaan Raumaan.  Siellä oli mukavia pikku putiikkeja. Jotain sisustusjuttuja olisi voinut ostaa, mutta liikkeet olivat ehtineet mennä kiinni. No, rahat ainakin säästyivät.Tässä pieniä otoksia reissulta. Mukava reissu oli ja jos jotakin positiivista auton rikkoontumisesta pitää hakea - Onneksi se ei mennyt rikki reissulla!

2 kommenttia:

  1. Aina harmittaa kun paikat ovat kiinni. Tuntuu, että loma-aikaan niitä voisi pitää auki vähän kauemmin. Linnat ovat aina jännittäviä kun miettii, mitä siellä on aikoinaan tapahtunut ja keitä siellä on elänyt.

    VastaaPoista
  2. Hämeenlinnassa tulee käytyä välillä työreissulla mutta itse linnassa en ole ikinä käynyt. Täytyy sekin joskus ottaa ohjelmaan, varmasti mielenkiintoinen paikka. Ja Rauman vanhakaupunki on aivan ihana!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)