29. elokuuta 2012

Kannattaa haaveilla - joskus ne haaveet toteutuu!

Oon nimittäin kauan haaveillu digijärkkäristä. Edullisesta järkkäristä. Sellaisesta, jolla vois opetella ottamaan hyviä kuvia. Ja kun oli käytössä lahjarahoja ja ite laitettiin vähän lisää, kotiutui meille Canonin EOS 1100D. Vähäsen olen ehtinyt jo testaileen.

 Muuten aika on kulunut melkein kokoajan marjapuskien kimpussa. Ja mehustuksessa, purkituksessa ja siihen liittyvien astioiden pesussa. Paremmalla puolella ollaan! Ehkä yksi ämpäri tulee vielä mustaherukkaa ja sitten poimin karviaiset. Mukavasti on jo pakkasessa talven varalle marjoja ja mehua. Pikkusydänkin on ruvennut kukkimaan uudessa penkissä. Mansikat odottelevat jo maahan istuttamista.Ja tänään kun kävin kurkkaamassa kukkapenkkiäni, tapahtui viimein se, mitä olen odottanut. Ensimmäinen lilja oli avautunut nupustaan!
 Nätti se on! Jospa niitä ehtisi avautua vielä lisää.Ja tässä vielä viime vuoden äitienpäivälahjan huimaa vuosikasvua.


Mukavata syksyn aikaa kaikille!Ps. Jos jollain on hyviä vinkkejä tuon kyseisen kameran käyttöön. Otan niitä vastaan :)

5 kommenttia:

 1. Kyllä se niin on, että hyvällä kameralla saa kunnon kuvat! Minä, pokkarityyppi en osaa neuvoa, mutta sanonpa, että tuo tummanpuhuva lilja on upea!!

  VastaaPoista
 2. tuulento - Eikö olekin!

  Kaisa - Onhan meillä :) Voi olla vaan, että ne laitetaan talveksi pois ja otetaan keväällä uusia. Tahtoo pakkasilla jäätyä vedet vaikka kopissa onkin patterilämmitys.

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta kamerasta :) Upean värinen tuo lilja... Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 4. Isänsä tytär siis! =) Mukavia kuvaustuokioita!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)