1. maaliskuuta 2015

Käsillä tekeminen on vaan niin kivaa :)

Työssäkäynnin vuoksi aikaa ompeluksiin on entistä vähemmän, mutta siitä nauttii sitäkin enemmän :) Kirpparilta löytynyt Metsolan kangaspala päätyi mekoksi. Mikä kuvio sinun mielestä kankaassa on?

kaava: Ottobre
kangas: Pattijoen LöytötoriTyynytussitaiteilut jatkuvat. Kolmevuotias tahtoi tyynyynsä leijonan kuvan.

Anopilta saatu iso pala verkkarikangasta taipui ekoiksi verkkareiksi. Torstain merkki on kirpparilta ja pääsi koristuttamaan housuja.


Ekaluokkalaisen tyynyyn piti taiteilla hevonen. Aivan sopivia värejä siihen ei ollu, mutta ehkä tämä on mielikuvitusheppa.


Torstaina minulla oli Kiiltokuvatekstiili kutsut. Se on noin vuoden vanha yritys (muistaakseni). Putiikki sijaitsee Jäälissä ja netistä voi tilata sekä ostaa kotikutsuilta. Valikoimaan sisältyy tyynyjä, liinoja, tarjottimia, tauluja ja kuppeja. Minä iskin silmäni lentsikkatyynyyn. Se sopii meidän sisustukseen kuin nakutettu.Ihanaa kevääntuntua jo ilmassa! Kovasti odottelen milloinka ensimmäiset piipat alkaa näkyä kukkapenkistä. Suurin osa on vielä lumen alla, mutta jostain on jo sulanut :)

5 kommenttia:

 1. Pirteä mekko! Minä näen kuvioissa oravia. Terkuin Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oravia ne taitaa olla. Toiseen langansuuntaan näyttää sammakoilta ja miehestä näytti ankoilta :)

   Poista
 2. Ihan uusi tuttavuus tuo kiiltokuvakutsut. :) Mutta voi miten täälläkin odotellaan lumen hupenemista! Tällä hetkellä toivo on tosin aika vähissä, sillä lisää sataa koko ajan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elisellä ei oo ainakaan vielä jälleenmyyjiä, mutta itse pitää kutsuja Oulun ympäristössä. Nettiputiikista on sit mahdollisuus kaikilla tilailla. Suomessa tehtyjä tuotteita.

   Poista
 3. Katsoin kans, että siinä olisi ollut joutsenia tai ankkoja.
  Mukavaa kesän odotusta sinne.

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)