30. tammikuuta 2015

Ompelemisen iloa

Ompelukone on surissut ihan mukavaan tahtiin ja jotain on tullut valmiiksikin :)
Autojoustofroteen käytin aikalailla loppuun. Ei tullut paljoa vaatteelle hintaa, kun 3euron palasta sai kolme vaatetta ja tilkkuja vielä jäi. Toki nepparit pieneen liiviin maksoi jo enemmän, kuin itse kangas, mutta joka tapauksessa ei ollut tyyristä lystiä.

 kangas: Metsola
kaava: Ottobre
resori: Kangastukku


 kangas: Metsola
kaava: Ottobre
resori ja nepparit: Kangastukku
malli: oma pikkumurunen :)


Tussien innottamana kokeilin tehdä tällaisia pikkutyynyjä/ pehmoleluja. Ihan kivoja sain aikaseksi. Nyt on ensimmäinen tussityö käytetty pesussa ja harmiksi keltainen oli levinnyt vaatteeseen. Muut värit ei ollu levinny. Joka kohdan kyllä silitin, mutta olisko sittenki pitäny silittää kankaan läpi, kun silitin kaavapaperin läpi. Vai oliko siinä vaan väriä liikaa, vai oliko keltainen tussi vain huonolaatuinen? Harmi silti.
 kaavat ja kuviot: omasta päästä lukuunottamatta bambia ja lumihiutaletta. Niihin otin mallia netistä.
valkoinen kangas: vanhaa jämäkkää lakanaa
vaaleanpunainen taustakangas: Löytö-Pala


Tälle iltaa valmistui ekaluokkalaiselle perhostoppi. Tämä on vähän otollisempi asuste sitten kesäkeleillä, mutta menee toki neuletakin alla talvellakin. Perhonen on tehty tussilla ja "korun" pallerot silityskalvosta.
kaava: SuuriKäsityö
perhoskangas: Löytö-Pala
valkoinen kangas: Nettihattu


Tiistaina kävin ystävän kanssa Pökkylän punasen tuvan lanka-alessa ja mukaan lähti muutama lanka (lue: 16 kerää 24euron hintaan!). Nyt siis innostus on suuntautunut myös neulomiseen. Tosin olen aika tarkka siitä, etten alota montaa työtä yhtä aikaa ja edellinen työ on vielä kesken. Sitä siis yritän kovasti neuloa, että pääsisin tekemään uusistakin langoista joskus. Mun neulomisvauhti vaan ei oo mikään huima ja nyt flunssa vie osan energiasta, joten saatte vielä jonkin aikaa aika kauan odotella valmiita tuloksia :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)