5. maaliskuuta 2014

Raketilla kuuhun

Sain pojalle fleece-takin valmiiksi tänään. Liekö niitä kovia pakkasia enää tulee, mutta kasvunvaraa on sen verran, että menee se ensitalven pakkasissakin. Vanhimman tytön pusakka pötköttää vielä kangaspalana. Mutta jospa sekin joutuis vielä päälle ennen kesälämpimiä.
 kaava: alkuperäinen Suuri Käsityö. Edellisestä kaavasta vain pidensin helmaa ja hihoja. Ja kauluksesta tein vähän korkeamman.
kangas: kankaita.com
Etumuksen merkki on koneella kirjottu. Siitä otin inspiraatioita selkäpuolen rakettiaplikointiin. Olihan se vähän helpompaa aplikoida, kun viimein olen saanut hommattua kaksipuoleista tukikangasta. Poikaa vähän kiusoittelin, että entäs jos se raketti nostaa sinut ilmaan ja sinkoaa avaruuteen.


Sisko oli muutama viikko sitten tehnyt jäälauttaleivoksia. Siitä innostuneena minäkin rupesin. Ohje löytyi Leipuritytön päiväkirja blogista. Hyvää ja makeaa. Mutta ei ihan niin helppoa kuin edellinen piirakka.Pari viikkoa olen ollut flunssassa. Vieläkin tuntuu väsyttävän aika lailla. Toivottavasti tulis aurinkoiset ilmat pian, että sais lisävirtaa! Aurinkoilmoja odotellessa.

2 kommenttia:

  1. Apua, kaksi viikoako se flunssa kestää, minä vasta sen sain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on samaa niin saattaa kestää :( Ensin rupes vuotaan nenä, Sitte tuli kurkku kipeäksi ja yskä, sit rupes särkeen silmiä, päätä ja lihaksia ja oli kolmena päivänä lämpöä. Nyt Viel pitää vähän niistää.. Huoh.

      Poista

Kiva kun kommentoit :)