13. helmikuuta 2014

Neuloen

Neulomiskärpänen on puraissut pitkästä aikaa. Sitä on liikkeellä lähipiirissä. Lienee sitten tarttuvaa? Varokaahan ettei tartu täältä näytön kautta teillekin :)

 Itselle tein tuubikaulahuivin. Siinä on tuollaista kahden silmukan helmineuletta. Lanka on kivaa, kun siinä menee kimallesäie seassa. Ei näy kuvissa niin hyvin, mutta vähän kahdessa alimmassa. Lanka oli myös mukavaa neuloa, mutta en tiedä, kuinka se kestää kun on polyakryylilanka.

Huivin koko on 120cm x 19cm. Leveys on 28 silmukkaa. Lanka löytyi Prismasta ja se on nimeltään Red heart Shimmer. 97% polyakryyliä ja 3% polyesteriä.Tytön tuubihuiviin yhdistin samaa lankaa sekä aiemmin sukista jäänyttä Novitan lankaa. Malli tässäkin omasta päästä. Molemmissa lanka on kaksinkertaisena. Näin huivi valmistuu nopeasti. Tytön huivi on n.metrin mittainen. Leveyssuunnassa on saman verran silmukoita kuin omassakin.
2 kommenttia:

  1. Hienon värinen tuo kaulahuivi. Minä olen yrittänyt virkata, mutta jotain vaikeaa on siinä ympyrä teossa, kun se yhdistäminen tuo lisää silmukoita tai sitten vähentää.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)