13. tammikuuta 2014

Katariina

Kävimme eilen katsomassa 3kk ikäistä ystäväni pikku tyttöä. Vein sinne vauvalahjaksi ensimmäisen ompelemani Katariina - mekon. Mekosta tuli yhtä ihastuttava kuin Mekkotehdas kirjassakin. Ainut juttu, mikä jäi harmittamaan on tuo kuminauhojen kireys. En silloin tehdessäni huomannut kuminauhojen mittaa ja mietin, tuliko kuminauhoista hihansuissa ja miehustassa liian kireät. (Nyt uudelleen kirjaa katsellessani löysin mitat eri sivulta kuin missä ohje oli.) Lupasin kyllä, että mekon saa tuoda takaisin, niin että voin löysyttää kuminauhoja, jos ne on liian kireät. Mutta pikkuhetken saa vielä tyttöstä kasvatella, että pääsee kokeilemaan :). Jospa se olisi sopiva kesällä kun on sopivammat mekkokelit! kaava: Mekkotehdas-kirja koko 86/92cm
kangas: Eurokangas palalaari
isöäidin neliö: kokeilu, onko se niin vaikeaa tehdä, kuin muistelen viidennellä luokalla olleen.                         No, ei ollut :)
helman nauha: Nappikauppa punahilkkaJaa, pitäisköhän sitä verhojen tilalta ruvetakin ripustelemaan nättejä mekkoja ikkunaan?

6 kommenttia:

 1. Nätti mekko kuin karamelli. Ei minusta mitenkään kireiltä näytä nuo kuminauhat. Ja näinpä sen entisöidyn tuolinkin !! Hieno !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa sinäkö et ollu nähny sitä aiemmin! Tein siitä postauksenkin 4.huhtikuuta 2013 alta se löytyy tuolta arkistosta kun selaat oikeaa reunaa alaspäin. Siellä on vähän useampikin kuva.

   Poista
 2. Ihana tuo mekko kyllä! Pitkästä aikaa kurkkimassa täällä blogimaailmassa..

  VastaaPoista
 3. Tuolla se mekko kaapissa oottelee pienen kasvamista! Kiitos siitä ja käynnistä! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko sekä sen pitäjä ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)