6. tammikuuta 2014

Joulua ja uutta vuotta

Mukava joulun aika on vietetty ja huomenna lapset palaavat koulutielle ja arki taas asettuu omiin uomiinsa. Vielä parin kuvakollaasin myötä kuitenkin joulutunnelmia:


 Joulun valmisteluihin kuului mm. ensimmäisen oman piparkakkutalon teko. Se on tuollainen vinksinvonksin talo. Osat olen lähes käsivaralla piirtänyt suoraan taikinan päälle. Pikkuisen oli leivinpaperin reuna apuna. Osat kiinnitin sulalla sokerilla ja ikkunat on tehty TuttiFrutti karkkirouheesta. Kuusen mies haki kotimetsästä, eihän se mikään tuuhein valioyksilö ollut, mutta minä tykkäsin. Annoin sellaisen hakuohjeen, ettei mitään kauhean isoa. Tuollainen on just sopivan kokoinen ja sitä on jaksanut katsellakin tänne loppiaiseen asti. Ehkäpä huomenna rupeamme laittamaan koristeet takaisin kaappiin odottamaan ensi joulua.


Ja tässä vielä yksi t-paita joka myös meni pukin konttiin. kuviollinen kangas: Löytö-Pala palalaari
keltainen kangas: Eurokangas
resori: Kangastukku
kaava: Ottobre, josta leikkaussaumoin sitä olen muokannut.


Kasseista innostuneena tein yhden omalle tytölle. Ihanaa hirvikangasta ei ollut enää riittävästi, niin toiselle puolen laitettiin lisäksi saman vahvuista lintukangasta. Molemmat päällikankaat Ikeasta
vuorikangas: oma varasto
kaava: Mekkotehdas kirjan kaavasta suurennettu versio
vetskari: oma varasto
olkahihna virkkauslangasta virkattu


Kiitos kaikille lukijoille menneestä vuodesta! Kulunut syksy oli ompeluinnostuksen aikaa. Ystävien kanssa iltaa viettäessä ja molempien puikkoja kilkutellessa mullakin alko tehdä mieli neulomaan. Uutta on taas työn alla.

Näin on hyvä aloitella uutta käsityövuotta :)


Mukavaa alkanutta vuotta kaikille!

 3 kommenttia:

 1. http://tuulennontupa.blogspot.fi/6. tammikuuta 2014 klo 11.39

  Nättejä nuo kassit! Minä otin jo tänään kaikki jouluvärkit pois, laitoin tavalliset verhot ja pöytäliinat ja sanoin itselleni: nyt saan alkaa odottamaan kevättä. Kun menin ulos koiran kanssa taivas oli jo niin keväinen vaaleanpunaisine pilvenhattaroineen. Aurinkoa ei tosin näkynyt, mutta kyllä se vielä tulee. Ja torstaina entisöimään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tässä vuoden vaihtumisessa onkin parasta, että lähdetään taas menemään kohti kevättä! Juu, torstaina taas rappaamaan :)

   Poista
 2. Niin se joulu sitten meni... Hienon piparkakkutalon teit! Ja tuo kassi on tosi kiva :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)