28. syyskuuta 2013
 Meillä on taas herkuteltu. Nelivuotias valitsi itselleen (yllätys yllätys) karkkikakun! Joka on edelleen Kinuskikissa leipoo - kirjasta. Ylin kerros ois pitäny olla vihreä, mutta kun paikallisesta kaupasta ei elintarvikevärejä löytynyt ollenkaan, niin siitä tuli tuollainen. Mutta samalle se maistui silti. Aika makea kakku, ei passaa ottaa isoa palaa kerralla :) Ylin on päärynätäyte, keskimmäinen lakritsi ja alin appelsiini sekä aivan alinna dominopohja.


Vielä muutama aurinkoinen kuva, vaikka viime päivinä ei ole enää paistanut.
 Penkki on saanut lisää kiviä reunalleen...


 Siskolta saadut vaaleanpunaiset päivänkakkarat kukkivat nätisti.


 Ja tämän punaisen puuliljan kukinnankin ehdin nähdä. Tämä saattaa kasvaa jopa 1,5 metriä korkeaksi pensasmaiseksi kasvutavaltaan vuosien saatossa. Sitä odotellessa :)


 Syysleimu jäi melko lyhyeksi, n.20-30 senttiä, mutta kukki pitkän aikaa. Kanat on hiukka vähentyneet. Eräs koira kävi kaksi kertaa viemässä meiltä kanan. Joten yksi yksinäinen on vain jäljellä. Kuulin tässä vasta, että nyt se koira on jäänyt junan alle. Ehkä se viimeinen kana saa sitten ollakin rauhassa...


Mukavaa syksyä!!

7 kommenttia:

 1. Hienon ja herkullisen kakun 4v on valinnut ;) Olipas mukava eilen käydä pitkästä aikaa.
  Ja yllärisynttärit oli kyllä onnistuneet, katoin päivityksiä taaksepäin ja essupäivityksen eka kerran näin. Leipomisia odotellessa omassa kämpässä! :)

  VastaaPoista
 2. ihana kakku :) ja ihania syksyisiä kukkasia ym kuvia...

  VastaaPoista
 3. Herkullisen näköinen kakku,nam :) Varmasti hyvää! Voi kana raukat...

  VastaaPoista
 4. No onpa ollut tapahtumia, synttäreitä ja kanantappoja! Eniten hätkähdin kukkapenkkiä, jossa ei ollut ollenkaan rikkaruohoja, miten??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tuota penkkiä oon vasta tälle kesää tehny, niin ei siihen oo kauheesti ehtiny rikkoja tulla. Ja ne mitä on tullu, oon nykkiny pois. Tein penkin suoraan nurmikon päälle ja ladoin ensin jonkinmoisen kerroksen sanomalehtiä rikkaruohoja estämään ennen kuin laitoin mullan. Mutta kyllähän niitä voikukan ym. siemeniä lentelee ilmastakin penkkiin, että varmaan löytyy ens kesänä jo rikkaruohoja enempi.

   Poista

Kiva kun kommentoit :)