30. heinäkuuta 2013

Kastejuhla


Saimme lauantaina viettää poikamme kastejuhlaa. Tupa oli täynnä vieraita ja mukava päivä oli. Nyt on pikkuisella nimi ja juhlajärjestelyistä saa relata. Eiköhän ne tulevan eskarilaisen perjantaiset kaverisynttärit mene jo vähemmällä laittamisella :)

Kukka-asetelmat on tehnyt siskoni, mitä nyt kahvipöydän kukat asettelin itse maljakkoon. Valkoiset kukat on ostokukkia ja muut kerätty meidän pihalta. Kastemekon ompelin reilu kahdeksan vuotta sitten ensimmäiselle lapselle. Nyt vaihdoin vain sinisen nauhan miehustaan.

Pikku-ukkeli tahtoo olla vähän massuvaivainen ja muu touhuaminen on sit aika vähäistä. Kovasti kuitenkin kasvetaan ja kaksi hymyäkin on äitille jo väläytetty.

Kivaa loppukesää!

14 kommenttia:

 1. Ristiäisten jälkeen tuntuu ett arki vasta oikeasti alkaa,siis se vauvan-tuoksuinen arki..SItä jotenki on niin alku-huumassa ja juhlia odottaessa vauvan syntymästä ristiäisiin asti...
  Nauti tästä hetkstä,se vierähtää ihan liian äkkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin teen :) Vaikka itkuisuus vie osan siitä nautinnosta, mutta tiedän, että se loppuu kolmen kuukauden iässä. Ainakin ennen on näin käynyt.

   Poista
 2. No on teillä kyllä pöytä koreana. Aina on ihana olo, kun juhlat on pidetty ja arki alkaa.

  VastaaPoista
 3. Onnea :). Vai oli se ensimmäinen poika...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen poika on tämä pieni, mutta ensimmäinen poika menee jo eka luokalle :)

   Poista
 4. Vielä uusi kommentti, että olenkin joskus vieraillut täällä. Täytyykin lisätä tämä blogilistaani, niin nään uusimmat jutut heti. Teetkö myyntiin vaatteita? Ajattelin kun ihan Tammenterhon merkkisiä ovat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tehnyt myyntiin, koska tekisin mielellään enempikin omille lapsille. Lahjaksi ompelen silloin tällöin. Ei vaan tahdo joutaa ommella niin paljon kuin haluais. Vaatteet on nimikoitu omaksi iloksi tuolla merkillä.

   Poista
 5. Ihana herkkupöytä, kynttilöineen, peileineen kukkineen. Tuo tumma lilja on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jännällä odotan niiden uusien liljojen aukeamista. Sulla näytti olevan pihalla jotain kivaa valkoista, jotka oli keskeltä aniliinin punaisia. Katoin viimeks autosta ku toin niitä kukkia.

   Poista
 6. Hienoja, juhlavia kuvia. Mukavaa loppukesää!

  VastaaPoista
 7. Onnea pikkuiselle nimestä ja äidille suloisesta pojanpallerosta! :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)