9. marraskuuta 2011

Pieni jouluarvonta


Lähestyvän joulun kunniaksi järjestän pienen arvonnan. Palkintona on kolme kangassydäntä. Voittaja voi valita, millä kankaalla sydämet haluaa ja laitetaanko niihin solmittavat nauhat vai ripustettava lenkki.Nämä kankaat on myös mukana valikoimassa.Arvontaan voi osallistua kommentoimalla. Kommentin jättäneet saavat yhden arvan ja kommentoineet jäsenet kaksi arpaa. Arvonta kestää tästä hetkestä 23.11.2011 asti. Eli kaksi viikkoa aikaa osallistua.


Tässä pieni esimerkki, mihin sydämiä voi ripustaa. Näitä on lasten kanssa värkätty. (mutta arvonnassa siis itseni tekemiä)Mukavaa viikonlopun odostusta!

8 kommenttia:

 1. Täälläkin osallistutaan arvontaan! Sinä se jaksat lasten kans värkkäillä, minä en oikeen kuulu niihin.. Toivoisin joskus olevani nii reipas, että se onnistuis.=)

  VastaaPoista
 2. Laura - Kyllä musta tuntuu, että se on aika harvinaista täälläkin - lasten kans värkkääminen. Yhtäkkisiä inspiraatioita!

  VastaaPoista
 3. Osallistun. Tykkään eniten punaisista sydämistä!

  tittin_elamaa AT luukku.com

  VastaaPoista
 4. Onpas ne kauniita sydämiä :) Yhdellä arvalla olen mukana, mun bloggeri ei suostu lisäämään mua lukijaksi.. Ihanaa joulun odotusta sinne! :)

  -Nenna
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa :)
  creepingdeath@suomi24.fi

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)