14. syyskuuta 2011

Pään tuuletus

Tähän aikaan kai ruukataan nukkua.. mutta kun nuorimmainen haluaa taas huutaa keskellä yötä, niin päivitellään blogia tässä hyssyttelyn lomassa. 

Sunnuntaina istahdin pyörän selkään ja lähdin tuulettaan päätä:


Kyllä teki HYVÄÄ!


Ja lopuksi, oma koti kullan kallis.


Syksyisiä kuvia omalta pihalta:

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Erityisesti sykähdytti tuo punainen vanha talo, kai autio..(?) Ne on aina yhtä kauniita. Ihanalle näyttää myös tuo teidän talo pihamaineen!!

  Kyllä kunnon pyörälenkki tuulettaa päätä kummasti, voi kun pian pääsiskin taas! Täällä vain on ärsyttävä polkea kun koko ajan tulee joko ylämäki jossa pitää taluttaa, tai alamäki jossa pitää jarrutella ellei halua lentää pyörän selästä.

  VastaaPoista
 2. Kiitosta pyöräreissusta, olipa hyviä mukavia syksyn kuvia! Mua sykähdytti tuo kiviaita tuol metsässä ja sammaleiset kivet ym.

  VastaaPoista
 3. Olkaapas hyvät vaan! Autio se talo oli, mutta navetan takana oli uudempaa rakennuskantaa, niin en ihan kehdannu mennä kurkkiin ikkunoista:) Täällä sitä tasamaata taas riittää loputtomiin!

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia! Tuommonen pääntuuletus ois tarpeen itse kullekkin.. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuollasella reitillä pää tuulettuu :) Termariin teetä ja jossai kannonnokassa teekupin mittainen tuumaustauko niin reissu hipoo täydellisyyttä :)

  Oon mä tässä sun blogissa muistaakseni joskus käyny pyörähtämässä :) Kiva kun eksyit mun blogiin, vieraillaanpa virtuaalisesti useamminkin :)

  VastaaPoista
 6. Mikähän on kun näyttää että sulla pitäis olla täällä uuskin päivitysl, mutta se ei silti blogissa näy.. höh.

  VastaaPoista
 7. Mulla tuli se vahingossa kirjoitettua tähän blogiin ja siirsin sen sit kotiblogin puolelle. Jäi jostain syystä näkymään hallintasivulla, mutta löytyy siis oikeasti kotiblogista!


  t.Anna (ei anna tilin kautta nyt kommentoida)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)