23. kesäkuuta 2011

Vauvavalmisteluja


Hoitopöytä on päässyt oikealle paikalleen. Yläpuolelle mies haki vanhasta talosta tuon naulakkohyllyn ja ruuvasi paikalleen. Siinä on hyvä säilyttää vauvan tumppuja, töppösiä, pipoja ja pieniä hoitotarvikkeita.
Vaunut on muutaman vuoden takainen entisöintiprojekti. Kankaat on kokonaan vaihdettu uusiin. Alkuperäinen päällykangas oli aika tarkalleen samanlainen, mutta vanhassa oli jo reikiä ja aurinko oli haalistanut sen. Itse olen näissä vauvana uinunut, jospa nämä menis vielä seuraavatkin vajaa 30 vuotta!
Hyllyn koreihin ompelin uudet sisäkankaat. Entiset oli valkoiset. Pikkuisia vaatteita on pesty hyllyyn valmiiksi. Nyt sopii vauvan tulla!Tämä ei liity vauvaan mitenkään, vaan mies sai viimein toisenkin verhotangon pysymään seinällä! Joten minä ripustelemaan toisenkin ompelemani kapan. Nyt ei oo ikkunat paripuolia.. Punaisesta kai en pääse eroon koskaan kokonaan. Aina vaan tuntuu, että sitä pitää laittaa jonnekin. Nyt näihin verhoihin.

3 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää kokonaisuudessan tuo vauvanurkkaus!! Ja nuo keittiön verhot, kivat, tulee ilmettä! kunpa minäki saisin joskus tänne taloon ilmettä, mielessä ois monenlaista. Terassin tekoon menee vaan kaikki nyt.. =) Vaan eipä niitä paljon talvella oo hauska rakennella terasseja eli nyt on tehtävä.

    VastaaPoista
  2. Minäki ihastuin tuohon hoitopöytäsysteemiin. Nuo tavarakorit hyllyllä on hyvä idea. Toimiva ja vähän tilaa vievä.. ehkäpä minäki haluan hoitopöydän meijän makkariin.. :)

    VastaaPoista
  3. Meillä on oikeastaan kaksi vauvan hoitopaikkaa. Makuuhuoneessa tuo ja kodinhoitohuoneessa altaan vieressä hoitoalusta. Ei tarvi sitten makuuhuoneesta asti lähtä kodinhoitohuoneeseen kakkapyllyn pesulle:)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)