17. marraskuuta 2014

Hepoköngäs

Suomen luonnostakin löytyy vaikuttavia kohteita. Viikko sitten pääsimme ihastelemaan Hepokönkään maisemia. Putous on Suomen suurin. Näin marraskuussa putous oli puoleksi jäässä, eli veden virtaamaa ei nähnyt koko korkeudelta. Hieno se oli silti!
 Talven pakkasiin neuloin välityönä itselle palmikkopipon. Paksusta langasta tulee sukkelaan ja palmikkokin oli helppo tehdä kun vain palmikon ensimmäinen silmukka jätettiin neulomatta ja neulottiin palmikossa viimeisenä. Ohje löytyy Novitan verkkosivuilta kun hakee ohjeita langalle Hile. Minun päälle silmukkamäärä oli vähän liian iso ja pipo pyrki nousemaan päässä ylöspäin niin, että korvat kurkkii pipon alta. Ongelman ratkaisemiseksi otin pipon alareunan silmukat puikoille niin, että jätin joka neljännen ottamatta. Resoria neuloin toisen korkeuden lisää ja näin sain pipon pysymään paremmin päässä. Langat on vielä päättelemättä, mutta kuvissahan ne voi piilottaa katseilta :)

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis pipo. Onko tuo hile-langasta vai onko ohje vaan siitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On Hile-langasta. Eikai siitä voinu ohi kävellä, kun oli paikallisessa kaupassa alennuksessa ;)

   Poista
 2. Me on ihailtu hepoköngästä elokuussa, on se komea paikka. Ja samalla sai hyvän iltalenkin siinä kun kiersi sinne alas katsomaan.

  VastaaPoista
 3. vau,upea paikka :) näkemisen arvoinen taatusti...

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)