21. marraskuuta 2012

Auttakaa hyvät ihmiset!

Mulla on kuvatila täynnä ja en tajua, miten saan vanhoja kuvia poistettua, että saisin lisää tilaa. Vinkkejä tarvitaan!

11 kommenttia:

 1. Kiirepakolainen on jotenkin poistanut niitä. Kuvat pitäisi pienentää, en tosin itsekään tee niin, varmaan kohta mullakin kaikki täyttyy.

  VastaaPoista
 2. Mutta eihän lisäkuvatila maksa kuin muutaman euron! Ja sillä mahtuu taas satoja ja tuhansia kuvia. Minullahan on kolmen vuoden ajalta päivityksiä melkein joka toiselta päivältä ja yksi muutaman euron lisätilaostos on riittänyt.ü

  VastaaPoista
 3. Minä taas oon tehnyt nyt niin, että ottanut joko kameralla pienemmän kokoisia kuvia(onko se joku 640*480), tai käynyt Paintilla pienentää niitä. Vaikka kuvatila täynnä, tietyn kokoiset kuvat otetaan vastaan. Pitäis vaan ladata joku kuvankäsittelyohjelma, jolla vois kerralla useamman pienentää. Lisätilaostoon en alkanut, puolisko ku nii epäileväinen ja siinä oli jotai mittee mie en tajunnu. Ehkä katoin väärästä, mut se ois kyl maksanu enemmä ku pari euroo.

  VastaaPoista
 4. Mies löysi, miten kuvia poistetaan, mutta valitettavasti ne poistuu myös suoraan blogista. Mun kuvat on Picasalla ja siellä luki että lisätila maksaa vajaa 3 tai vajaa 5 euroa/ kuukaudessa. Onko Tiina tosiaan, että sun tarvi maksaa se vain kerran?

  VastaaPoista
 5. Joo kerran vain, mutta mulla ei ole kuvat missään Picasassa netissä, vaan lataan kuvat kamerasta suoraan koneelle (Picasan ilmaiseen kuvankäsittelyohjelmaan) jossa muokkaan kuvat ja lataan sitten koneelta suoraan blogijuttuun. Ja se johon maksoin tuon lisäkuvatilan, oli siis Google, eli Bloggerin ylläpitäjä. Ja siitä on ainakin puoli vuotta kun sen maksoin, ja sen jälkeen on taas tilaa riittänyt. =)

  VastaaPoista
 6. Niin minäkin lataan suoraan tuohon bloggeriin, mutta jotenkin ne menee samalla myös Picasaan. Pitääpä katsoa löydänkö toista reittiä lisätilan ostoon.

  VastaaPoista
 7. Nyt löysin, että Picasan 1gt muisti mulla on täys. Mutta sieltä Google Driven 5gt on käyttämättä 0%. Miten voi olla mahollista, etten saa laitettua niitä kuvia sinne? Mitä kautta ne pitäis laittaa? Onhan se tyhmää, ettei ne mene sinne kun sellainen näyttää olevan olemassa jossain. Tää bittimaailma menee mulla välillä vähän yli.

  VastaaPoista
 8. No nyt menee yli mullakin, kun minulla on vastaava blogi kuin sulla eikä mulla mene kuvat Picasaan.. täytyypä tutkailla omia asetuksia, löytäisinkö ratkaisua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin näyttää siinä lisää kuva -tilassa olevan se picasa-vaijtoehto, ja kun sen avaa, siellä on kaikki kuvat jotka olen aikaisemmin ladannut koneelta blogiin. Todella outoa.

   Poista
 9. Mulla on ilmainen PhotoScape kuvankäsittelyohjelma ladattu netistä, sillä on helppo pienentää kuviansa.
  Kuvista kannatta käydä lukemassa seuraavasta osoitteesta:
  http://autuasolo.blogspot.fi/2012/10/onko-kuvatallennustila-rajaton.html

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)