28. syyskuuta 2012

Lämmintä ylle

Ekaluokkalaiselle oli jo tarvetta ommella uutta talvitakkia, kun entinen oli käynyt pieneksi. Leikkuulle pääsivät Löytö-Palasta ostetut puuvillapalat. Kaavan otin Suuren Käsityölehden numerosta 3/2010. Kaava oli oikeasti sadetakille, mutta oli oikein sopiva, kun päällikankaan ja vuoren väliin tuli vielä levyvanu. Koko on 128cm ja pikkuisen hihaan tuli lisäpituutta resorista. Taskut tein erilaiset ja sattuneesta syystä sadetakin kaavassa ei ollut myöskään noita aplikaatioita.

 Vetskaria olis peittänyt tuulilista, mutta minusta olis ollu sääli jättää vetoketju sinne alle, kun vetskari sopii niin hyvin väreihin. Jätin tuulilistan sitten lopulta laittamatta. Vuoreksi laitoin kangasjäämiä samoissa väreissä.Aarteet pysyy taskuissa vetskareiden ansiosta.


  Ja kaapista kun ei löytynyt pitempää vetskaria, yläreunan kiinnittimiksi laitoin napit.Äiti on tyytyväinen ja niin on tyttökin. Takki on ollu jo käytössä. Taitaa olla tyttö äitiinsä tullut, kun tykkää pukeutua ulos lämpimästi.

"Syksy jo saa, harmaa on maa, puista jo lehtiset pois putoaa..." Kirpakoita syyskelejä!

3 kommenttia:

  1. On nyt tytöllä hieno takki, jollaista ei tule joka kulmassa vastaan!!

    VastaaPoista
  2. Takin jo käytössä nähneenä vielä ihastelen täällä kuvia siitä!! On tosi kiva takki! Kaihoisasti ajattelen, osaisinpa minäkin.. Syksy on jo täällä, minä ens kesää jo odottelen..

    VastaaPoista
  3. Hieno takki ja tarkkaa työtä! Kyllä neidin kelpaa! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)