11. elokuuta 2013


Vielä yksi t-paita ompelus tältä kesältä. Kesän alkupuolella tilasin Mekkotehdas-kirjan ja kovasti oon haaveillu ompelevani siitä... mutta vielä se nököttää tuossa pöydällä niin, että kaavoihin ei ole koskettu. Ja entäs kun huomenna alkaa koulu niin mihinkäs niitä mekkoja sitten tarvitaan. No, juhliin ainakin. Eiköhän sellaisia aina välillä ilmaannu :)
 kangas: Löytö-Palan palalaari
kaava: Ottobre




Kuusivuotias valitsi kaverisynttäreilleen vaahtokarkkikakun. Tai oikeastaan tämä on nimeltään hedelmäpehmo. Ohje on taas Kinuskikissa leipoo -kirjasta. Tämä on tähän mennessä paras kakku, mitä olen siitä kirjasta tehny. Helppo tehdä, ei niin hintava kuin edelliset ja maistuikin hyvältä! Tämä tehdään muoviseen kulhoon (miksei vaikka keraamiseenkin), joka on elmu-kelmulla vuorattu. Pohja on kääretorttupohja ja väleissä liivatteella hyytyvä hedelmätäyte. Vaahtokarkkeja olis saanu olla hiukkasen enemmän, että kakku ois peittyny kokonaan.

 Ja oman viirin ompelin hällekin pöydän ylle roikkumaan.



Mies on ollut tämän viikon lomalla ja sunnuntaina lähdimme lasten kanssa Vuokatin Angry Birds -puistoon. Lapset kyllä tykkäs älyttömästi ja miehetkin on ikuisia pikkupoikia, kun tuollaiseen paikkaan pääsevät. Se oli miinusta, että kaikista piti maksaa pääsymaksu, vaikka minun aika meni siellä lähinnä vauvan hoitoon.



Huomenna alkaa taas arkinen aherrus kun aamuisin meiltä lähtee jo kolme koulutielle. Eskarilaista mahtaa jo jännittää :)

6 kommenttia:

  1. kivan näköinen paita!
    meilläkin koulut alkaa huomenna,6kouluun,1 eskariin ja 1 kerhoon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinäpä sitä riittää jo aamulla säpinää :)

      Poista
  2. Niin se aika rientää, lapset kasvavat ja koulut alkavat. Ja piirit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piiritpä piirit :) Mikähän pvä alkaa entisöinti?

      Poista
  3. Kiva paita! Ja tuo kakku on herkullisen näköinen, nam :)

    VastaaPoista
  4. Sä aina jaksat värkätä lapsille nii hienot kakut!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)